Час роботи салону: 

ПН-ВС с 10-00 до 19-00

Безкоштовний Wi-Fi   Безкоштовна кава для клієнтів!    

Нас можна знайти:

Київ, вул. Анни Ахматової, 35

Позняки, Осокорки

Пілінги в салоні краси Incanto (Інканто) допомагають впоратися з багатьма проблемами шкіри.

У цьому сезоні шкіра потребує процедур очищення, оновлення.

За допомогою пілінгу видаляються відмерлі клітини шкіри, відбувається регенерація поверхневого шару. Шкіра стає молодшою, оновленою, сяючою, а також:

  • зменшуються зморшки
  • звужуються пори
  • вирівнюється колір обличчя і рельєф шкіри
  • зменшується пігментація
  • шкіра стає еластичною
  • посилюється ліфтинг

На даний час ми рекомендуємо:

  1. Безпечний пілінг ТСА – починаючи з 28 років навіть для чутливої і тонкої шкіри. Абсолютно безболісний і безпечний. Не викликає сильного лущення. Показаний при віковій дряблості шкіри, пігментації, постакне. Для найкращого результату рекомендовано 4 процедури з інтервалом в 1-2 тижні.
  2. Пілінг Purifying Peel (Anti Aсne) – поєднання азелаїнової і саліцилової кислот. Рекомендується для проблемної шкіри. Пілінг має сильну протизапальну й антисептичну властивість. Хороший результат дає при лікуванні псоріазу, акне, гіперкератозу, закупорених порах. В результаті нормалізується робота сальних залоз, оновлюється шкіра, вирівнюється колір обличчя.
  3. Пілінг Rejuvenating Peel – в складі своєму містить молочну і піровиноградну кислоти. В результаті процедур цим пілінгом досягається ефективна ексфоліація шкіри, відбувається протизапальний і антибактеріальний процеси. У шкірі активно стимулюється синтез колагену і еластину. Цей вид пілінгу є хорошим зволожувачем, що не пересушує шкіру.
  4. Пілінг Photo Aging Peel – містить молочну, саліцилову і лимонну кислоти. Добре відбілює, зволожує, регенерує, омолоджує шкіру. Підходить для будь-якого типу шкіри з проблемами фотостаріння, неглибоких зморшок, в'ялості, зневоднення. Пілінг досить щадний, але ефективний при вирішенні конкретних проблем.
  5. Ретиноловий серединний пілінг Retises – потужний засіб в боротьбі зі старінням шкіри. В результаті впливу цього пілінгу відбувається помітне омолодження, освітлення шкіри, зменшуються розтяжки, рубці, згладжуються зморшки. Курс 3-6 процедур.
  6. Пілінг Melaspeel J2 (Джесснера) – це унікальне поєднання резорцина, саліцилової і молочної кислот, а також депігментуючих лимонної і коєвої кислот. Даний пілінг надає сильну стимулюючу дію, тому показаний для в'ялої, гіперпігментованої шкіри, за наявності рубців, постакне, вугрової хвороби.

Joomly Callback

Замовлення зворотнього дзвінка

В даний час наш робочий день закінчений. Залиште свій телефон і ми зателефонуємо в зручний для вас час!

Замовлення зворотнього дзвінка

Ваш заявка отримана. Очікуйте на дзвінок.

Онлайн запис