Час роботи салону: 

ПН-ВС с 10-00 до 19-00

Безкоштовний Wi-Fi   Безкоштовна кава для клієнтів!    

Нас можна знайти:

Київ, вул. Анни Ахматової, 35

Позняки, Осокорки

Ласкаво просимо в салон краси Києва!

Раді вітати Вас на сайті салону краси «INCANTO» на Позняках!
Саме тут надана детальна інформація про нашу студію краси і шарму та про нашу діяльність: ми завжди оприлюднюємо актуальну інформацію про наші косметологічні сервіси та їх вартість, а також про всі акції і новинки.


Записатися Ціни на послуги

Події

 

Популярні послуги салону краси

  • косметологія Incanto
  • косметологія Incanto
  • пірсинг позняки
  • пірсинг позняки
  • манікюр позняки
  • манікюр позняки
  • ламінування волосся
  • ламінування волосся

Магазин косметики «Incanto»

У нашому магазині Ви можете купити професійну косметику відомих брендів. Щоб купити оригінальну косметику в нашому магазині, зателефонуйте нам або відвідайте нашу студію краси Incanto.
Ми рекомендуємо: косметику HydroPeptide (USA) - це найефективніша антивікова лінія, в основі якої лежать 62 пептиди!

17,10,0,50,1
600,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Powered By Creative Image Slider
HydroPeptide
HydroPeptide
мужская косметика BARBA ITALIANA
BARBA ITALIANA
L’Oréal Professionnel
L’Oréal Professionnel
Soskin Paris
Soskin Paris
Gehwol
Gehwol

Салон краси на Позняках

«Incanto» (Інканто)особливий і неповторний салон краси на Позняках і Осокорках зі своєю унікальною чарівністю, яку кожен наш відвідувач отримує від наших досвідчених майстрів. Наше головне і основне покликання - стати для наших клієнтів помічником в придбанні тієї невидимої часточки шарму і краси, яка допомагає кожному з нас стати дійсно привабливим і красивим. 

Салон краси «Incanto», що вигідно розташований в районі Позняков і Осокорков міста Києва, - це сучасна студія краси, співробітники якої дотримуються всіх тенденцій і напрямків в косметології. Саме тому усі технології, котрі використовуються нами в перукарському, нігтьовому і косметологічному сервісах, - найсучасніші.

У повсякденній роботі нами застосовуються тільки професійні косметичні препарати і засоби від визнаних світових брендів, які найкраще себе зарекомендували. Більше того, усі наявні в нашому салоні засоби Ви можете придбати для подальшого застосування в домашніх умовах. Наші майстри завжди раді підібрати для Вас косметику, яка підійде саме Вам, поінформують про її властивості та про способи і методи її правильного застосування.

Приходьте в наш неповторний салон краси на Осокорках, а ми зробимо усе можливе, щоб Ви по-справжньому відпочили тілом і душею і знайшли свою частинку чарівності!

Ми будемо дуже вдячні за Ваш відгук про наш салон і роботу наших майстрів.

Мезотерапія – один з найбільш легких шляхів омолодження. Вона має величезний потенціал в боротьбі зі старінням, дряблістю шкіри, целюлітом, зморшками, набряклістю. Багато хто чув про мезотерапію, але не всі знають про всі її можливості.

Основою цього методу є стимуляція шкіри за допомогою мікроголки. На поверхні шкіри утворюються мікротравми, які запускають відновлюючі реакції в глибоких шарах шкіри. У цих шарах синтезується природний білок - колаген та еластин. Мезотерапія покращує стан шкірного покриву - з'являється відчуття свіжості, зменшується глибина зморшок і складок. І це один з результатів, одержаний після проведення процедури.

Ефект мезотерапії залежить від правильності вибору препарату. Він підбирається фахівцем в залежності від стану шкіри, здоров'я, особливостей способу життя людини, і, навіть, темпераменту.

Мезотерапія і біоревіталізація

Існує думка, що мезотерапія і біоревіталізація - методики, засновані на протилежних принципах, що конкурують між собою. Таке твердження не зовсім вірне. По-перше, техніка введення препаратів мезотерапії подібна біоревітализації. По-друге, обидві методики можна поєднувати в курсі для отримання бажаного результату. Їх комплекс стимулює додаткові зони на шкірі і в її внутрішніх шарах. Застосування сукупності обох методик дає багатогранний ефект, заснований на багаторівневому впливі на активацію клітин шкіри. Після закінчення курсу спостерігається розгладження шкірного малюнка, зменшення складок і зморшок, поліпшується колір, підвищується рівень зволоженості шкіри, зникає сухість і жорсткість.

Показання до застосування мезотерапії

Цю процедуру варто проводити людям з найрізноманітнішими проблемами:

  • для попередження старіння - прояви сухості, складок і зморшок, зміни положення куточків рота,
  • для поліпшення стану жирної та комбінованої шкіри,
  • для усунення набряклості, набряків, потемніння в області очей,
  • для реабілітації після проведення хірургічних операцій, в тому числі пластичних,
  • для боротьби з жировими відкладеннями в області підборіддя і на щоках, зайвою вагою, ожирінням і целюлітом різних стадій,
  • для запобігання зайвого випадання волосся у жінок і чоловіків,
  • для видалення післяпологових розтяжок, післяопераційних рубців і шрамів,
  • для усунення в'ялості шкіри після сильного схуднення,
  • для поліпшення загального самопочуття, нормалізації регуляторних процесів.

Для отримання високого результату можна поєднувати мезотерапію з іншими косметологічними методиками, такими як: пілінг, біоревіталізація, мікрострумова терапія.

 

 

Joomly Callback

Замовлення зворотнього дзвінка

В даний час наш робочий день закінчений. Залиште свій телефон і ми зателефонуємо в зручний для вас час!

Замовлення зворотнього дзвінка

Ваш заявка отримана. Очікуйте на дзвінок.

Онлайн запис